Sundhedssektoren beskriver en række forskellige typer af brancher med det tilfælles, at de alle fokuserer og har udgangspunkt i brancher inden for sundhedsområdet. Det er en sektor, der er stort politisk fokus på, og alle implicerede parter har en række forskellige politiske målsætninger. Lige fra et ønske om at få mere sundhed for pengene til et ønske om regulatorisk kontrol, til behov for at kunne prioritere og udvælge sundhedspolitiske indsatser på kort og langt sigt. Sundhedssektoren indbefatter en række forskellige opgavetyper, som bl.a. marked access, bio-tech, Life-Science samt ikke mindst sundhedsteknologier og rammebetingelser for de mange mennesker, der arbejder i den danske sundhedssektor.

Policy Group rådgiver klienter lige fra medicinal- og Life Science selskaber, til fagforeninger og interesseorganisationer samt de kommercielle aktører, der tilbyder deres produkter og ydelser i sundhedssektoren. 

Policy Group vil gerne tilbyde et uforpligtende møde, hvor vi kan illustrere vores tætte og dybe politiske relationer og sammen drøfte, hvordan vi kan løfte jeres public affairs-udfordring.