Policy Group A/S har været til stede på Folkemødet siden det begyndte i 2011. De sidste par år har Policy Group A/S haft sit eget telt, hvor vi har gennemført forskellige typer af arrangementer. Det har været en stor succes, som vi ved, det kommende Folkemøde bygger videre på.

Policy Groups debatscene på en af Folkemødets bedste placeringer ved Ydermolen G4
Policy Groups debatscene på Folkemødet er placeret på G4 og helt centralt ved Ydermolen. Det er afgørende for at tiltrække et interessant publikum, at jeres arrangement er placeret i et yderst synligt område. Policy Groups placering G4 sikrer, at jeres arrangement er synligt og tiltrækker opmærksomhed. 

Temablokke og målgruppe
Policy Groups koncept bygger på målsætningen om, at jeres arrangement skal have et interessant publikum. Policy Group arbejder derfor med en række temablokke, som sikrer, at jeres arrangement ikke bliver et isoleret arrangement, men derimod en del af samfundsmæssig debat, hvor publikum og interessenter tiltrækkes. 

Læs mere om Policy Group på Folkemødet her

Policy Group afholder den 31. oktober 2018 gå-hjem-møde om Folkemødet 2019. Se program her.


Se Policy Groups program for Folkemødet 2018 her

Skulle I have interesse i at afholde et arrangement kontakt os for mere information på: folkemodet@policygroup.dk eller ring på +45 26 23 48 99.