I kølvandet på den finansielle krise og en tættere og tættere økonomisk kobling mellem forskellige markeder, oplever den finansielle sektor overordnet set en stor og stigende politisk interesse og øgede reguleringsønsker. Den finansielle sektor omfatter en lang række underbrancher, der grundlæggede står over for nogle af de samme udfordringer, nemlig en kamp om legitimitet. Denne udfordring omdanner sig konsekvent til potentielle, skadelige rammebetingelser, såfremt den ikke adresseres proaktivt og intelligent. Det betyder at flere og flere aktører i dag oplever og efterspørger behov for selvstændige public affairs-indsatser.

Policy Group har stor erfaring med den finansielle sektor, og vi har et indgående kendskab til de mekanismer og dynamikker, der skaber regulering i sektoren, samt ikke mindst erfaring i at bygge og skabe legitimitet for vores klienter. En legitimitet, der kan omdannes til ønskværdige politiske rammebetingelser og positive relationer til det politiske miljø.

Policy Group tilbyder et uforpligtende møde om, hvordan vores metodik - og dybe netværk hos de politiske stakeholdere med beslutningskraft for den finansielle sektor - kan bistå jer med at undgå stærk skadelig regulering og i stedet understøtte jeres forretning og målsætninger.